Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добавки за дизел?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщениеИдва по ~ 2,5лв. на резервоар. Кое му е скъпото?
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеПод 15 лв литър?sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщениеПо спомен около 12лв. за литър (това за бутилката без дозатор). Бутилката с дозатор пак по спомен около 16лв. литъра.
По принцип знам, че има обикновено 2Т масло по около 6лв. литъра, но ще проверя сега как е
Comment
-
Аз лично съм ползвал BARDAHL Injector Cleaner 6 in 1 като тази се слага в 20 литра резервоар, аз налях 15 и я сложих, защото не съм карал до израсходване на резервата. След каране по околовръстното с 2500 оборота за да се прочисти като хората, като ефект мога да кажа, че колата заработи по тихо и стабилно и при рязко подаване на газ до ламарината нямаше почти дим, а само мараня, но след 1 месец ефекта поизчезна, та явно си трябва да се слага всеки месец или да се вземе другата опаковка 5 литровата която е за ежемесечно използване.Fiat Bravo II 1.4 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТова е за цената, някой пак се изказа неподготвен
По принцип знам, че има обикновено 2Т масло по около 6лв. литъра, но ще проверя сега как е
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТова е за цената, някой пак се изказа неподготвен
Да, нали за нея питаше колегата.sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.
Comment
-
Започнах да използвам Bardahl BDC, като ползвам само него.
Сложих доза малко над лятната, защото не знаех колко точно ще отиде в резервоара.
Обаче имам чувството, че колата започна да "трака" повече,т.е. типичен дизел стана.
Има ли да мине време (или километри работа), в което добавката трябва да има ефект или не това 'тракане' може да е съвпадение?156 Sportwagon 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от potrebitel22 Покажи съобщениеЗапочнах да използвам Bardahl BDC, като ползвам само него.
Сложих доза малко над лятната, защото не знаех колко точно ще отиде в резервоара.
Обаче имам чувството, че колата започна да "трака" повече,т.е. типичен дизел стана.
Има ли да мине време (или километри работа), в което добавката трябва да има ефект или не това 'тракане' може да е съвпадение?
Comment
-
Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщениеСъвпадение според мен колега, от как взех Алфата миналата година, само веднъж 40лв нафта съм изгорил без бардал, иначе слагам редовно и винаги малко повече, не го дозирам перфектно и си работи пущината без проблеми, да чукна на дърво... Веднъж на 5-6000км слагам и от оня дето е за 20л нафта за чистенето
Какъв е ефектът от тази другата,която е за през 5-6000км и има ли въобще някаква разликаLancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеИ според мен е съвпадение.К каквото и да сипя дали TDA,BDC или 2Т масло работи еднакво мазно,ако нищо не съм сипал маи само подпушва повечко.
Какъв е ефектът от тази другата,която е за през 5-6000км и има ли въобще някаква разлика
Comment
Comment